FAFAAZRUL.BLOGSPOT.COM

Thursday, March 14, 2013

TBC yg Lepas

Nie nak citer pasal xtvt yg berlaku masa TBC... belek2 pic terpandang folder pic nie... baru teringat x letak lgi dlm blog... TBC thn nie kitorg bwa rombongan merisik tok angah kat Ipoh... tu pun last minit bgtau... so terpaksa la aku n en.azrul cancel holiday kitorg... nasib x booking hotel lgi... so pgi2 lagi kitorg dah bertolak ke ipoh... smpai ipoh terus g umah Maklong makan tengah hari dulu... petang baru kitorg g umah bakal adik ipar aku tu klat Manjoi...

Pose dulu before bertolak... Comel kan Efat...

  
Efat X puas hati bila abah amik spek dia...







Ramai gak la yg menyertai rombongan tu... mana x nyer mak aku tu kalu bole 1 bus nak di ajak nyer... Insyaallah hujung bulan 6 nie rombongan Cik Yah akan terjah Manjoi sekali lgi...



Efat in d'Restoran

 Suka nye dier...

 wat muka bila Ibu lambat suap makanan...

 Happy bila dpt mamam...

wat muka bila x lalu makan.. dah kenyang...uhuhuhu


Kasut Baru Efat

Jenuh gak la nak cari kasut anak... mana x nyer dah jmpa yg berkenan terus beli... pastu silap bila x tengok betul2 kasut tu sesuai ke x ngan anak... rupa nyer kasut tu body besar n berat tapak nyer... then smlm aku kuar nak beli kasut aku terjumpa la plak kasut yg betul2 sesuai tok Efat... ringan n comfortable n yg paling best nyer ada bunyi plak...hihihi... 


Nie la kasut Efat... ada Dinasor lg...

Packaging yg menarik...






Blog seterus nyer aksi Efat makan kat restoran... :)

Wednesday, March 13, 2013

Efat Gangnam Style

video

beriya2 anak ibu nie menari oppa gangnam style... hbs 1 umah dia pusing... aktif sungguh.... abah nyer pun sama melayan...uhuhuhu

Ronda2 cari pasal...

Aku x ingat bila pic ni d ambil... tp dlm bulan mac ni gak la... time tu saje je nak ronda2 bwa mak n anak g round2 shah alam sementara menunggu masa abah nyer balik keje... tp apa yg penting anak aku nie pandai makan kentang goreng sendiri... tengok jela perangai dia dlm pic2 nie...








 Gigi baru ada 4 kuntum dah eksyen makan kentang... huhuhu...

Cian nye Efat demam

Kesian anak ibu demam... demam2 pun still senyum bila take pic n siap bole jln2 lgi smpai ipoh melawat Opah Long nyer masuk wad kecemasan...


Dalam dakapan Opah tersayang...